I denne sektion af min hjemmeside får du adgang til en række animationer. Navigationen inden for denne sektion foregår fra menuen øverst. Navigationen til hjemmesidens øvrige sektioner foregår fra menuen til venstre.

Jeg har selv fra tid til anden benyttet mig af sider der indeholdt samlinger af Gif-animationer.  Jeg har derfor overvejet selv, at lave en samling på min side. Med i overvejelserne indgik, at det ville gøre disse animationer tilgængelige for besøgende der dermed fik mere, at komme efter på min side. Derudover er jeg selv glad for animationer

Imod det talte, at det det er et stort arbejde, at indsamle og kategorisere en større mængde animationer. Dernæst kræves en del serverplads, hvilket dog ind til videre ikke er noget problem.

Jeg har inddelt de indsamlede animationer i 120 kategorier. Så godt som alle animationer har transparent baggrund.

Et andet forhold som talte imod en samling af animationer på min side var, at det ville kunne bidrage til en hel del trafik på serveren. Specielt hvis de besøgende linker direkte til animationerne. Det vil jeg derfor bede besøgende om ikke, at gøre. Jeg har ikke det mindste mod, at besøgende anvender de animationer som der her er adgang til. Men du skal højreklikke og vælge "gem som" - og gemme animationerne på din egen computer. Hvis du skal bruge dem på Internettet skal du uploade dem hos din host og ikke linke direkte til animationerne på min side

Mange der tidligere har lavet lignende samlinger har fået vrøvl med deres host da trafikmængden er steget voldsomt. Det har i nogle tilfælde ført til lukning af disse sites. I fald det skulle ske for mig vil jeg se mig nødsaget til, at fjerne animationerne. Så derfor kopier og anvend animationerne på den rigtige måde.

Direkte linking til billedfiler er og bliver et problem. Jeg har før oplevet omfattende direkte linking. Læs undersiden Webtyv for, at få spørgsmålet om direkte linking uddybet.