Jeg er kun en velmenende amatør udi, at lave hjemmesider. Det er mit håb, at min side kan bidrage med information dels om mig og dels om de emner som tages op. Siden henvender sig nok mest til besøgende der er interesseret i personlige oplysninger om mig, eller har interesse i computerspil og web-design, men der er også elementer som forhåbentlig kan bidrage til de besøgendes underholdning.

Det er efterhånden mere end 14 år siden, at jeg lavede det første arbejde på siden. Siden var oprindeligt tænkt til anvendelse i forbindelse med jobsøgning. Siden har siden udviklet sig til andet og mere, og det er hovedsagelig noget jeg laver, fordi jeg synes, at det er sjovt.

Ved læsning af mit CV og afsnittet om mine fritidsinteresser vil du som besøgende kunne finde links, der uddyber nogle forhold omkring mig som person.

Der er tilføjet et fotoalbum, som venner og familie kan besøge.. Fotoalbumet er endnu beskedent og under forsat udbygning. Det er kun nære venner og familie som kan komme til mit fotoalbum da jeg har valgt, at beskytte det med et password.

Jeg arbejder med jævne mellemrum på, at udbygge siden. Arbejdet med siden er ind til videre ikke forløbet jævnt, men er faldet i tempi ud fra hvad jeg i perioder har fundet interessant at lave. Der er således konstant idéer til nye ting, ikke realiserede projekter - og så det som fremtræder her.

Ind til videre er der således en sektion om IT-sikkerhed og Web-design, en sektion om fritidsinteresser computerspil, samt en sektion med underholdning, hvor besøgende bl.a. har mulighed for, at spille en række spil  For lidt mere end 6 år siden besluttede jeg, at lave en gifsamling på min side. Gifsamlingen har over en årrække udgjort den mest betydelige trafikmængde på mit site.

Fremtiden vil nok bringe udvidelser af de allerede eksisterende sektioner - samt nye sektioner hvis jeg får nye idéer. Samtidig vil jeg gerne blive bedre til det rent tekniske dvs. at producere grafik og Web-design. Tidsfaktoren spiller også ind her. Det er jo tidskrævende, at lave hjemmeside og jeg er som sagt amatør.

De som laver hjemmeside vil vide, at det konstant kræver vedligeholdelse. Links dør ud, tjenester man anvender nedlægges etc. Jeg har bestræbt mig på, at få så meget som muligt ud på serveren hvor siden ligger og dermed gøre mig mindre afhængig af tjenester på nettet. Men det vil nok også  i fremtiden blive nødvendigt, at lave noget om, da nettet jo bestandigt forandrer sig.

Venner og gæster som besøger siden må meget gerne skrive i min gæstebog. På den måde kan jeg få lidt Feed Back på siden

Jeg håber at du får fornøjelse af besøget og måske finder det værd, at vende tilbage