Læsning Jeg holder af at læse en god bog. Det er desværre en syssel jeg kaster mig over for sjældent. Når jeg læser skønlitteratur foretrækker jeg science fiction genren. Jeg havde f.eks. stor fornøjelse af at læse Asimov´s trilogi om Stiftelsen. Når jeg læser faglitteratur er det ikke sjældent om Computer relaterede emner.
Computer

 

Informationsteknologien er ved, at omskabe vores samfund. Som med alle teknologier er der nogle muligheder samt nogle negative bieffekter. Computeren er et fantastisk redskab både til arbejde og fornøjelse. Det er det interesseområde som jeg anvender så langt den meste tid på. Jeg har haft computer i godt 18  år, I den tid har jeg anvendt den til flere seriøse formål herunder opgaveskrivning. De sidste godt 17½ år har jeg haft internetforbindelse. Det er efterhånden blevet til en del timer på nettet. Der mange ting man kan rode med når man har computer! Ud over de mere seriøse formål er jeg en lidenskabelig spiller. .

Jeg spiller gerne strategiske spil som f.eks. Heroes, men spiller også gerne spil i actiongenren. Jeg henviser eventuelt interesserede til sektionen om computerspil.

Film og TV I "Bogart" udtalte Ole Michelsen gerne, at film skal ses i biografen. Det havde han ret i selv om jeg nu selv sjældent går i biografen. Det hænder nu og da at jeg ser en film i fjernsynet. Det er begrænset hvor meget fjernsyn jeg ser - men jeg ser da jævnligt nyheder.
Socialt Samvær Det er vigtigt at have gode venner. For en del år tilbage anskaffede jeg mig et kamera. Det har bl.a. fået den betydning, at jeg har kunnet lave et fotoalbum på min side, til mere private formål. Men billeddokumentation optræder også andre steder på min side. 

Jeg hygger mig gerne med at besøge venner eller med, at få besøg. Jeg går gerne ud og spiser eller til koncert eller noget helt tredje med mine venner. Når mine venner får lavet deres egen hjemmeside vil jeg naturligvis lave links.

Musik og
Hi-fi

 

Jeg lytter en del til musik. Den genre jeg lytter mest til er rock. Navnlig rock fra slutningen af 60´erne og 70´erne har min interesse. Jeg lytter dog gerne til andre genrer så som jazz og klassisk. Musik er jo på en måde et udtryk med universelt præg, hvor vi hver især har egne præferencer.

I øvrigt

 

Jeg spiller gerne når jeg kan komme til det (dog ikke hasard), Jeg kan godt lide skak. Det er et godt spil. Jeg spiller det  på hyggeplan, og er ikke verdensmester.